Een 12 persoons vakantiehuis met binnenzwembad en sauna huren

Wie een villa of vakantiehuis 12 personen met binnenzwembad zoekt, vindt deze hier. U kunt bij ons een vakantiehuis voor 12 tot 30 personen met binnenzwembad en eventueel privé sauna en jacuzzi boeken. Ook voor een vakantiehuis met binnenzwembad en privé sauna, hottub en 4, 5, 6, 7 of 8 slaapkamers. Uniek aanbod.

interhome zomervakantie banner


12 persoons vakantiehuis binnenzwembad en sauna.

Huur bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis met overdekt zwembad en privé sauna in Nederland of Frankrijk of boek een villa voor 20 personen met indoor zwembad, jacuzzi in de tuin en hottub in de Ardennen of Duitsland. Indien u een 12 of 14 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Europa zoekt, vindt u deze hier. Ook voor een villa met privé zwembad voor een grote groep.


genieten in privé binnenzwembad

12 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Nederland huren

Zoek hier een 12 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Nederland Indien u op zoek bent naar een 12 persoons vakantiewoning met binnenzwembad in Nederland, hebben we een aantal suggesties voor u. Ook als u een villa met binnenzwembad in de bossen van Noord-Brabant zoekt of een luxe vakantiehuis met overdekt zwembad, sauna en paardenstallen. Ook indien u een groot vakantiehuis voor 14 of 16 personen met indoorzwembad zoekt in Nederland zijn er een aantal mogelijkheden. Hieronder presenteren wij een uniek vakantiehuis met binnenzwembad 12 tot 14 personen in Nederland.


vakantiehuis met indoor zwembad

Aanrader

12 – 14 persoons vakantiehuis, 7 slaapkamers, met binnenzwembad op de Veluwe. 12 tot 14 persoons vakantiehuis op Veluwe met binnenzwembad, zonnebank en maar liefst 7 slaapkamers. Gelegen in de bossen van de Veluwe, in de plaats Lunteren. Ideaal voor een familieweekend op de Veluwe voor 12 tot 14 personen. De Veluwe ligt in de provincie Gelderland, de provincie met de mooiste bossen van Nederland.


Vakantiehuis 12 personen met binnenzwembad België

Op zoek naar een 12 persoons vakantiehuis of villa met privé binnenzwembad in België? We hebben in België een aanbod van bijna 80 luxe vakantiehuizen, landhuizen en villa’s met privé zwembad. Hiervan zijn er zo een 20 vakantiehuizen, villa's en groepsverblijven voorzien van een binnenzwembad. Veel van deze particuliere accommodaties met binnenzwembad hebben daarnaast ook nog een privé sauna, bubbelbad of jacuzzi.


Indien u een 12 persoons villa in de Ardennen zoekt met overdekt zwembad, adviseren wij u ook te kijken bij de 14 en 16 persoons villa’s in de Ardennen met indoor zwembad. Een groter vakantiehuis zorgt voor meer privacy. Bij iedere accommodatie met privé zwembad in België staat vermeld of het een overdekt binnen zwembad betreft of eentje met buiten zwembad. Ook ziet u per 12 persoons vakantiehuis België staan of deze alleen een verwarmd binnenzwembad heeft of ook over een privé sauna en jacuzzi beschikt.


12 persoons vakantiewoning met binnenzwembad in Duitsland vinden

12 persoons vakantiehuis Duitsland met binnenzwembad en 4, 5, 6 of 7 slaapkamers huren? Zoek hier uw vakantiewoning 12-14 personen Duitsland met privé binnen zwembad. Indien u op zoek bent naar een vakantiehuis of villa in Duitsland met binnenzwembad voor een groep van 12 tot 14 personen, heeft u de keuze uit een 6 a 8 mogelijkheden. Of voor het huren van een vakantiehuis grote groep in Duitsland met privé buiten zwembad. Huur bijvoorbeeld een vakantiewoning voor 12 tot 14 personen met overdekt ( binnen ) zwembad en privé sauna in de Eifel of Sauerland en geniet van wellness en luxe. Uiteraard met gratis wifi voor iedereen.

sauna in vakantiehuis

U kunt ook een luxe 12 tot 15 persoons vakantiehuis Duitsland met 5 of 6 slaapkamers, indoor zwembad en privé sauna huren. Voor een midweek, weekend, lang weekend of andere vakantie periode. Ook ideaal voor een familie weekend of personeelsfeest in Duitsland.


12 persoons vakantiehuis met binnenzwembad Frankrijk

Een 12, 13 of 15 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Frankrijk huren? Zoek hier een 12 tot 16 persoons vakantiehuis Frankrijk met privé indoor zwembad. Wie op zoek is naar een luxe villa voor 12 tot 15 personen met indoorzwembad in Frankrijk, heeft hier de keuze uit meer dan 20 vakantieverblijven. Ook voor een luxe vakantiehuis met privé sauna en overdekt zwembad in Zuid-Frankrijk. Voor wie van wellness en zee houdt. Ook voor een 12 persoons villa met overdekt zwembad, privé sauna en zeezicht aan de Côte d’Azur. Ideaal voor bijvoorbeeld een intiem huwelijksfeest in Zuid-Frankrijk of familie weekend.


Villa of vakantiehuis 12 personen met privé zwembad in Italië huren

Voor wie een 12 persoons vakantiehuis met privé overdekt zwembad in Italië wil huren. Ook een vakantiewoning Italië voor 12 tot 16 personen met indoor zwembad en prive sauna. Vind hier een villa of vakantiehuis 12 personen met binnenzwembad Italië

Villa Mezzeria - Italië - Umbrië - 12 personen img

12 persoons villa met binnenzwembad voor familieweekend huren

Een vakantiehuis of villa voor een familieweekend met 12 personen huren? Als u een groot vakantiehuis of villa met privé zwembad voor een familieweekend wilt huren, hebben wij een aantal tips voor u. Deze vindt u in de rubriek hieronder.


Tips om het ideale vakantiehuis met overdekt zwembad te vinden

Het vinden van een vakantiehuis voor een grote groep met binnenzwembad is niet eenvoudig. Daarbij komt dat het huren van een dergelijke accommodatie met indoor zwembad niet goedkoop is, zeker indien u een familie weekend accommodatie voor 12 personen met indoor zwembad en prive sauna zoekt


landal wellness huizen banner