A l’Orée du Bois in Bovigny-Gouvy – Ardennen – België – 30 personen

1.611,00

Groepsaccommodatie 30 personen met binnenzwembad Ardennen.
Indien je een groepsaccommodatie met binnenzwembad Ardennen voor een grote groep zoekt en de beste faciliteiten, is dit een goede keuze.
Deze 26 tot 30 persoons groepsaccommodatie in Belgisch Limburg heeft 14 slaapkamers en een buiten en binnenzwembad. Een sauna, jacuzzi maken het wellness gebeuren compleet. Daarnaast is deze accommodatie luxe, sfeervol en gelegen in een prachtige omgeving. Ligging nabij Luxemburg. Voor een familieweekend Ardennen 20 tot 30 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-1699 Categorieën: , ,

Beschrijving

Groepsaccommodatie 30 personen met binnenzwembad Ardennen.
Indien je een groepsaccommodatie met binnenzwembad Ardennen voor een grote groep zoekt en de beste faciliteiten, is dit een goede keuze. Deze 26 tot 30 persoons groepsaccommodatie in Belgisch Limburg heeft 14 slaapkamers en een buiten en binnenzwembad. Een sauna, jacuzzi maken het wellness gebeuren compleet. Daarnaast is deze accommodatie luxe, sfeervol en gelegen in een prachtige omgeving. Ligging nabij Luxemburg. Voor een familieweekend Ardennen 20 tot 30 personen. Hier vind je meer groepsaccommodaties Ardennen met binnenzwembad.

Orée du Bois overdekt buitenzwembad tuin

Ruim dorpshuis, omgebouwd tot een luxe gîte. Met veel ruimte en comfort, gezien het aantal slaapkamers ideaal voor de ontvangst van grote groepen onder uitstekende condities. Ieder zal hiervan genieten want het is zeer goed uitgerust met onder meer een overdekt zwembad, sauna, jacuzzi en een aparte speelzone voor kinderen. De kosten voor zwembad, sauna en jacuzzi zijn verplicht.Gelegen in een zeer mooie regio in het hartje van de Ardennen, dichtbij Luxemburg, biedt zij vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten en is het een ideaal vertrekpunt voor talrijke toeristische ontdekkingen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.be

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,