Boerderij Oud Avereest in Balkbrug – Overijssel – Nederland – 16 personen

1.817,00

Vakantiehuis met binnenzwembad Overijssel, Nederland, 14 tot 16 personen.
Deze luxe vakantieboerderij met overdekt zwembad in Overijssel heeft ook een sauna en ligbad.
Met 8 slaapkamers en 6 badkamers vele mogelijkheden. Prachtige omgeving. Aanrader. Geschikt voor een grote groep tot maximaal 16 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL1806 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad Overijssel, Nederland, 14 tot 16 personen.

Deze luxe vakantieboerderij met overdekt zwembad in Overijssel heeft ook een sauna en ligbad. Met 8 slaapkamers en 6 badkamers vele mogelijkheden. Prachtige omgeving. Aanrader. Geschikt voor een grote groep tot maximaal 16 personen.

Gelegen in het buitengebied van Balkbrug (Overijssel), nabij het prachtige natuurgebied “Reestdal”, vind je deze luxe boerderij, genaamd “boerderij De Steenuil”.

Het betreft een ruime boerderij, voorzien van alle gemakken en diverse luxe faciliteiten. De woning beschikt over zeven ruime slaapkamers en is voorzien van een moderne keuken met alle benodigde appratuur. Heerlijk genieten in de sauna (tegen betaling) of ontspannen in het zwembad (inclusief in prijs). Een ideale locatie om bij te komen en te genieten van de prachtige omgeving.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.be

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,