Château St-Jean in Mettet – Ardennen – België – 60 personen

3.656,00

Kasteel Ardennen met binnenzwembad voor 50 tot 60 personen.
Dit 50 tot 60 persoons kasteel in de Ardennen heeft 15 slaapkamers en 9 badkamers. Naast een verwarmd binnenzwembad heeft dit kasteel ook een privé sauna. Het is de perfecte locatie voor het vieren van een huwelijksfeest, familieweekend of bedrijfsuitje. Het kasteel wordt niet verhuurd aan groepen jongeren.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-4210 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Kasteel Ardennen met binnenzwembad voor 50 tot 60 personen.
Dit 60 persoons kasteel in de Ardennen heeft maar liefst 15 slaapkamers en 9 badkamers. Naast een verwarmd binnenzwembad heeft dit kasteel Ardennen ook een privé sauna. Het is de perfecte locatie voor het vieren van een huwelijksfeest, familieweekend of bedrijfsuitje. Het kasteel wordt niet verhuurd aan groepen jongeren. Hier vind je meer grote vakantiehuizen Ardennen met overdekt zwembad.

Château St-Jean in Mettet – Ardennen – België – 60 personen binnenzwembad

Dit kasteel met binnenzwembad Ardennen dateert uit de 19de eeuw.
Château St-Jean dateert van de 19de Eeuw. Het is een prachtig, zeer ruim, elegant, luxueus en smaakvol ingericht kasteel. Het is een ideale keuze als vakantiewoning voor groepen van 40 personen tot 60 personen met kinderen inbegrepen. Dit elegante landhuis is voorzien van alle modern comfort en straalt nog steeds de authenticiteit en luxe uit van een woning van welgestelde families uit vorige eeuwen. Naast een stijlvolle zitkamer, tv-kamer, barkamer, imposante hal, zeer ruime eetkamer en volledig uitgeruste keuken staan er 15 slaapkamers en 9 douchekamers ter beschikking. Voorts is er een verwarmd binnenzwembad en een sauna in de annex van het landhuis. Dit alles bevindt zich in een privé-park van 1 hectare.

Château St-Jean in Mettet – Ardennen – België – 60 personen tuin en terras

Meer informatie over het huren van dit kasteel Ardennen met binnenzwembad.
Mettet ligt in een landelijke omgeving in de provincie Namen. Op 12 km bevindt zich het toeristische abdijcomplex Maredsous met zijn bier en kaas. De steden Namen en Dinant zijn een bezoek waard. Ook heel praktisch kortbij op minder dan 1km, tref je een verschillende supermarkten aan. Dit kasteel in de Ardennen leent zich niet voor aangelegenheden zoals vrijgezellen, studentenfeesten met allerlei feesten met luide muziek maar is ideaal voor een familieweekend, vriendenweekend, bruiloft en of en teambuilding. Dit kasteel in de Ardennen leent zich niet voor aangelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, dansactiviteiten en allerlei feesten met luide muziek! Gelieve de rust van de buren te respecteren. Na 22.00 uur mag er geen geluidsoverlast veroorzaakt worden. Het is verboden te roken. Dit 60 persoons kasteel met binnenzwembad en sauna in de Ardennen wordt niet verhuurd aan groepen jongeren

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,