Vakantiehuis Antolay – België – Ardennen – 18 personen

2.498,00

Vakantiehuis met binnenzwembad en sauna 18 personen.
Twee aparte gebouwen met in totaal 7 slaapkamers, België, Ardennen. Aan de ene kant staat een groot huis met sauna, tafelvoetbal, sportruimte, 5 slaapkamers en 2 badkamers en aan de andere kant vind je een appartement met biljart, flipperkast, 2 slaapkamers en een doucheruimte. Deze vakantiewoning met binnenzwembad heeft een ruime tuin met barbecue. Aanrader vrienden- of familieweekend.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: d9e6c0b61bb0f8a78fe05b41da80aedb Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad en sauna 18 personen.
Vakantiehuis bestaande uit twee aparte gebouwen met in totaal 7 slaapkamers, België, Ardennen. Aan de ene kant staat een groot huis met sauna, tafelvoetbal, sportruimte, 5 slaapkamers en 2 badkamers en aan de andere kant vind je een appartement met biljart, flipperkast, 2 slaapkamers en een doucheruimte. Deze vakantiewoning met binnenzwembad heeft een ruime tuin met barbecue.

Vakantiehuis Antolay - België - Ardennen - 18 personen img-1

Dit ruime, vrijstaande vakantiehuis staat in de buurt van Malmédy en Waimes in de Belgische Ardennen. Het huis beschikt over 7 slaapkamers en is perfect geschikt voor een familie of voor meerdere gezinnen. Uniek aan deze woning is de aanwezigheid van een sauna en een overdekt zwembad. Een bezoek aan de steden Stavelot, waar je een mooie abdij kunt vinden, Malmédy en haar kathedraal en Francorchamps zijn aan te raden. Direct achter de tuin ligt een mooie fietsroute en op 12 km afstand ligt een stuwdam waar je prachtige wandelingen kunt maken.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,