Villa Boukai Moulin – Ardennen – België – 22 personen

4.018,00

Villa met overdekt zwembad Ardennen, voor groepen 18, 20, 22 personen.
Villa Ardennen met binnenzwembad en sauna voor 18 tot 22 personen. Uniek! Deze wellness villa Ardennen heeft een privé binnenzwembad, sauna, thuisbioscoop, speelkamer, visvijver en méér. Met 9 slaapkamers en 9 badkamers ideaal voor een vakantie of weekendje weg met een grote groep in de Ardennen. Als je een groot vakantiehuis België met thuisbioscoop, binnenzwembad en sauna zoekt, is dit de ideale accommodatie

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SPV004 Categorieën: , ,

Beschrijving

Villa met overdekt zwembad Ardennen, voor groepen 18, 20, 22 personen.
Villa Ardennen met binnenzwembad en sauna voor 18 tot 22 personen. Uniek! Deze wellness villa Ardennen heeft een privé binnenzwembad, sauna, thuisbioscoop, speelkamer, visvijver en méér. Met 9 slaapkamers en 9 badkamers ideaal voor een vakantie of weekendje weg met een grote groep in de Ardennen. Als je een groot vakantiehuis België met thuisbioscoop, binnenzwembad en sauna zoekt, is dit de ideale accommodatie. De aanwezige tafeltennistafel en tafelvoetbalspel maken deze accommodatie ook aantrekkelijk als vriendenweekend accommodatie Ardennen.

Deze villa Ardennen ligt op een landgoed verscholen in een vallei
Boukai Moulin ligt op een landgoed met een luxe en zeer groot vakantiehuis, verscholen in een vallei omringd door weidevelden en bossen. De lange oprijlaan geeft een voorproefje van wat u te wachten staat: rust, ruimte en indrukwekkende natuurschoon met een weids uitzicht. Het landhuis is een imposant bouwwerk van historische natuursteen verweven met modern comfort en huiselijke sfeer. De geschiedenis voert terug tot de 15e eeuw, er stond hier ooit een watermolen, die in de loop der tijd plaats moest maken voor een boerderij en waar van de materialen gebruikt zijn voor de bouw van dit luxe vakantiehuis. Deze wellness villa met veel authentieke elementen ligt op een wonderschone plek in de Ardennen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Special Villa’s

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,