Villa Morfaz in Jalhay – Ardennen – België – 24 personen

2.202,00

Villa 24 personen Ardennen met binnenzwembad, Turks stoombad en privé sauna.
Deze luxe wellness villa in de Ardennen heeft naast de fantastische wellness faciliteiten ook nog eens 8 slaapkamers en 5 badkamers.
Vanuit je privé binnenzwembad heb je ook nog eens een mooi uitzicht. Geschikt voor vele doeleinden waaronder familieweekend met kinderen. Het privé zwembad, Turks stoombad en privé sauna maken een verblijf in deze luxe 24 persoons wellness villa met eigen zwembad tot een echte beleving.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-2926 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Villa 24 personen Ardennen met binnenzwembad, Turks stoombad en privé sauna.
Deze luxe wellness villa in de Ardennen heeft naast de fantastische wellness faciliteiten ook nog eens 8 slaapkamers en 5 badkamers. Vanuit je privé binnenzwembad heb je ook nog eens een mooi uitzicht. Geschikt voor vele doeleinden waaronder familieweekend met kinderen. Het privé zwembad, Turks stoombad en privé sauna maken een verblijf in deze luxe 24 persoons wellness villa met eigen zwembad tot een echte beleving.

Deze villa Ardennen heeft alleen maar pluspunten.
Deze landelijke villa is ronduit indrukwekkend! Een echt aanrader voor familie vergaderingen of familie evenementen! Volwassenen en kinderen zullen verrukt zijn.De villa is gelegen in Jalhay, in de provincie Luik. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Tot de recreatieve ruimte behoort de wellness met een sauna, Turks bad en een verwarmd en heerlijk overdekt privézwembad met een geweldige uitzicht! Verder zijn er binnen en buiten speeltoestellen. Buiten heeft de woning een balkon, een terras, een tuin en barbecue. Tevens is er ruime parkeergelegenheid.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.be

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,