Watermolen Le Vieux Moulin in Semois – Ardennen – België – 30 personen

2.563,00

Vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen 30 personen.
Deze bijzondere vakantiewoning met sauna en binnenzwembad Ardennen uit de 16e eeuw, is meer dan bijzonder.
Deze watermolen heeft naast een indoorzwembad en privé sauna ook nog een poolbiljart en tafeltennistafel. Grote tuin en ligging aan een rivier in een Natura 2000 gebied. Met 15 slaapkamers uitermate geschikt voor familieweekend of vriendenweekend Ardennen. Unieke accommodatie en bijzonder fraaie ligging.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-4480 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen 30 personen.

Deze bijzondere vakantiewoning met sauna en binnenzwembad Ardennen uit de 16e eeuw, is meer dan bijzonder. Deze watermolen heeft naast een indoorzwembad en privé sauna ook nog een poolbiljart en tafeltennistafel. Grote tuin en ligging aan een rivier in een Natura 2000 gebied. Met 15 slaapkamers uitermate geschikt voor familieweekend of vriendenweekend Ardennen. Unieke accommodatie en bijzonder fraaie ligging.

Deze oude watermolen dateert uit de 16e eeuw en is geheel gerenoveerd en met stijl ingericht. Het huis biedt een groot binnenzwembad, een sauna en een grote tuin, omheind door een rivier die na 4 kilometer uitmondt in de Semois. Het huis is ideaal voor familiebijeenkomsten of werkbesprekingen. Er is een woonkamer met open haard aanwezig en een geheel ingerichte open keuken met groot eetgedeelte. De slaapkamers zijn ruim en er zijn maar liefst 11 luxe badkamers aanwezig. Ook is er een poolbiljart en tafeltennistafel en u kunt heerlijk ontspannen bij het overdekte zwembad of in de sauna. Het huis ligt in een privé vallei met grote tuin met barbecue, een vijver en een rivier. De site is geclassificeerd als Natura 2000-gebied, dat is een zeldzame en opmerkelijke natuurlijke omgeving voor flora en fauna typisch voor de regio.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.be

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,