Wellnesshuis Ard View – België – Ardennen – 8 personen

1.600,00

Luxe villa 8 personen Ardennen met binnenzwembad en privé sauna.
4 luxe slaapkamers. Luxe sanitair. Wellnesshuis Ard’View-Durbuyis in de plaats Septon is één van die bijzondere relax villa’s Ardennen. Uitzonderlijk mooi, luxe en compleet. Géén huisdieren toegestaan. Faciliteiten: pool-biljart, binnenzwembad, huisdiervrij, infraroodsauna, oven, sauna, terras, Tuin, vaatwasser. Prachtig uitzicht over de vallei.
Wellnesshuis Ard View – België – Ardennen – binnenzwembad- sauna- 8 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: e2b1aa082d4266ef7ec3d9194b051c33 Categorieën: , , , , , ,

Beschrijving

Luxe villa 8 personen Ardennen met binnenzwembad en privé sauna.
4 luxe slaapkamers. Luxe sanitair. Wellnesshuis Ard’View-Durbuyis in de plaats Septon is één van die bijzondere relax villa’s. Uitzonderlijk mooi, luxe en compleet. Géén huisdieren toegestaan. Faciliteiten: pool-biljart, binnenzwembad, huisdiervrij, infraroodsauna, oven, sauna, terras, Tuin, vaatwasser. Prachtig uitzicht over de vallei.

Wellnesshuis Ard View - België - Ardennen - 8 personen img-1

Ard’View-Durbuy is een luxe vakantiewoning met binnenzwembad en een uniek verzicht over de vallei. Durbuy is gemakkelijk toegankelijk via de ravel fiets-wandelwegen (5km) en biedt alle mogelijkheden van restaurantjes, terrassen, activiteiten binnen en buiten. Na een verfrissende duik in het binnenzwembad, of rustig relaxen in de infra rood cabine, is het heerlijk vertoeven op het terras, dat een uniek panoramisch uitzicht geeft over de Famenne streek en het Ourthe dal.

Wellnesshuis Ard View - België - Ardennen - 8 personen img-2

De woning is stijlvol ingericht met een grote open woonkamer met open keuken, salon en pool-biljard. De woonkamer heeft uitzicht op het binnenzwembad en het unieke uitzicht via de grote ramen. Beneden zijn er 4 slaapkamers voor 2 personen (dubbel bed queen size). Twee slaapkamers hebben een ensuite douchekamer en de twee andere slaapkamers delen een douchekamer.

Wellnesshuis Ard View - België - Ardennen - 8 personen img-3

Deze woning aanvaard geen jongeren- en mannengroepen. Na 22u s ‘avonds is buiten absolute stilte vereist (elektronische controle). Bij het niet naleven van de gebruiksvoorwaarden wordt de verhuring onmiddellijk stopgezet, zonder terugbetaling.
Huisdieren niet toegelaten. Check in VERPLICHT tussen 15.30 en 16.30 voor controle en uitleg zwembad

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,