Wellnesshuis in Ieper – West-Vlaanderen – België – 14 personen

1.400,00

Vakantiehuis met binnenzwembad 14 personen België, West-Vlaanderen.
Luxe, 14 persoons villa met overdekt zwembad en 5 slaapkamers in West-Vlaanderen. In natuurlijke omgeving.
In een dorpje in de buurt van Ieper en Rijsel, biedt dit prachtige pand met binnenzwembad u een luxe verblijf. Een groot vakantiehuis met overdekt zwembad, jacuzzi, speelruimte kinderen en biljart. De tuin van 1,6 hectare met een prachtige vijver, garandeert totale rust en is heel romantisch. Een boot staat tot uw beschikking om op de vijver te gaan. Een uniek vakantiehuis in België met zwembad, aanrader!

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NH35053 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad 14 personen België, West-Vlaanderen.
Luxe, 14 persoons villa met overdekt zwembad in West-Vlaanderen. 5 slaapkamers. In natuurlijke omgeving.
In een dorpje in West-Vlaanderen biedt dit prachtige pand u een luxe verblijf. Een groot vakantiehuis België met overdekt zwembad, jacuzzi, speelruimte kinderen en biljart. De tuin van 1,6 hectare, met prachtige vijver, garandeert totale rust. Een boot staat tot uw beschikking om op de vijver te gaan.

Wellnesshuis in Ieper met vijver

Binnen, een indoor zwembad, een biljart, een speelkamer voor de kleintjes, een jacuzzi en fitnessapparatuur. Twee slaapkamers hebben een mooi balkon met uitzicht op de vijver. De woonkamer is erg gezellig: het ontvouwt zich rond een enorme open haard en bevat een vleugel. Een bijzonder comfortabele bank kan ten volle profiteren van de grote tv. De keuken, hi-tech en de eetkamer zijn bijzonder aangenaam: ze zijn gerangschikt in een zeer grote ruimte, zeer licht dankzij grote ramen.

Wellnesshuis in Ieper whirlpool jacuzzi

Naast het terras om van de barbecue te genieten, werd een buitenlounge op de vijver gebouwd. Een droomvilla in België met binnenzwembad voor een onvergetelijk verblijf ! Ideaal voor een familieweekend 12 tot 14 personen in West-Vlaanderen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,