Wellnesshuis in Somme Leuze – Ardennen – België – 12 personen

1.162,00

Wellness vakantiehuis met binnenzwembad, sauna, 12 personen Ardennen.
Uniek gelegen vakantiehuis met binnenzwembad en privé sauna in de Ardennen.
Uniek vanwege de ligging, 4 ruime slaapkamers en de wellness ruimte met overdekt zwembad en privé sauna. De grote tuin met speelmogelijkheden kinderen biedt veel privacy en draagt bij aan de unieke sfeer van deze luxe vakantiewoning Ardennen, Namen. Indien u een 10 tot 12 persoons wellness vakantiehuis met overdekt zwembad en eigen sauna in de Ardennen zoekt, is dit een echte aanrader. Fantastische omgeving voor familieweekend, paardrij vakantie, visvakantie, outdoor vakantie!

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHARD1070 Categorieën: , ,

Beschrijving

Wellness vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen, sauna, 12 personen
Uniek gelegen vakantiehuis met binnenzwembad en privé sauna in de Ardennen. Uniek vanwege de ligging, 4 ruime slaapkamers en de wellness ruimte met overdekt zwembad en privé sauna.Grote tuin met speelmogelijkheden kinderen en veel privacy. Absolute aanrader. Fantastische omgeving voor familieweekend, vriendenweekend, paardrij vakantie, visvakantie, outdoor vakantie!

Villa Somme Leuze ARD1070 - België - Ardennen - 12 personen img-3

Familieweekend, uitje of familiedag in Ardennen vieren.
Voor een geslaagd familieuitje heeft u hier het juiste vakantiehuis gevonden! Dit supermooie 12 persoons vakantiehuis met zwembad en een complete wellness-ruimte is gelegen in de provincie Namen in België.

Wellnesshuis in Somme Leuze - Ardennen - België - 12 personen - moderne woonkamer

Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Somme-Leuze leent zich uitstekend voor een wandel, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,