Voor wie een vakantiehuis met binnenzwembad aan zee zoekt

Op zoek naar een vakantiehuis of villa met overdekt zwembad aan zee? Bij voorkeur een luxe villa aan zee met privé zwembad, sauna of jacuzzi in Nederland, België of de Ardennen? Vind hier vakantiehuizen aan zee voor groepen van 6 tot wel 40 personen. Vind hier een hotel met binnenzwembad aan zee.

interhome zomervakantie banner


Mooiste vakantiehuizen aan zee en binnenzwembad voor je geselecteerd

Op deze website hebben we de mooiste vakantiehuizen, groepshuizen en villa’s met binnenzwembad aan zee voor je verzameld. Voor kleine en grote groepen. Ook huizen aan zee met zwembad, sauna, jacuzzi. Wat dacht je van dit luxe vakantiehuis met binnenzwembad 12 personen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen?


wandelen op het strand ondergaande zon

Vakantiehuizen aan zee met binnenzwembad in heel Europa

Je kunt hier een vakantiehuis met binnenzwembad aan zee in Frankrijk, Italië of Spanje huren maar ook in Nederland en België zijn er aan de kust mogelijkheden. Voor bijvoorbeeld een familieweekend aan zee. Je vindt hier vakantiehuizen met zwembad en sauna aan zee voor 8, 10 of 12 personen maar kunt hier ook een groot vakantiehuis met indoor zwembad aan zee voor 18, 20, 22, 24 of 30 personen boeken. Je vindt op deze site ook villa’s aan zee met privé zwembad (buiten zwembad of binnenzwembad).


vakantiehuis met binnenzwembad frankrijk

Keuze gemaakt? Lees eerst reviews voor je vakantiehuis met zwembad boekt

Lees voordat je een luxe vakantiehuis met indoorzwembad aan zee boekt de reviews, het geeft meestal een goed beeld van de kwaliteit van het huis, de gastvrijheid van de eigenaar en en indruk van de omgeving. Lees ook hoe de omgeving bevallen is en of er in het huis andere wellness faciliteiten zijn. En ook niet onbelangrijk. Hebben de gasten in de zee gezwommen? Kan je in de omgeving van de vakantiewoning een boot of sloep huren? Zijn er strandtenten of restaurants waar je uit kunt eten? Een review, vaak een schat aan informatie.


Villa aan zee met privé zwembad, sauna en jacuzzi?

Op zoek naar een wellness villa met privé zwembad aan zee? Top 10 luxe vakantiehuizen met zwembad, privé sauna en jacuzzi aan zee. Wij hebben meer dan 100 luxe vakantievilla’s te huur die de beschikking hebben over een privé zwembad, eigen sauna en buiten jacuzzi.
Deze wellness villa’s zijn er voor groepen van 20 tot 30 personen maar ook als je met 10, 12 of 14 personen bent, kan je een villa met privé sauna, jacuzzi en zwembad huren. Je vindt de mooiste villa’s aan zee met privé zwembad, sauna en jacuzzi hier.


modern vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen

Vakantiehuis aan zee met binnenzwembad voor familieweekend

Op zoek naar een groot vakantiehuis aan zee met binnenzwembad voor een familieweekend?
Vakantiehuizen en groepsverblijven die bedoeld zijn voor een familieweekend moeten aan meerdere eisen voldoen. De ligging van het vakantiehuis aan zee moet ideaal zijn, de accommodatie moet over voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten beschikken en de sfeer in en rond het vakantieverblijf moet optimaal zijn. Een aparte recreatieruimte voor de volwassenen en speelruimte voor de kinderen is ideaal.


Grote vakantiehuizen aan zee met overdekt zwembad

Een groot vakantiehuis met binnenzwembad en privé sauna aan zee is nog idealer.
Indien U in het kader van een familieweekend aan zee een geschikte accommodatie met zwembad zoekt, kunt u ons zoekformulier invullen. Wij zoeken dan op basis van de door u verstrekte gegevens naar het ideale vakantiehuis, groepshuis of villa aan zee. U kunt ook een maximaal budget op dit zoekformulier aangeven, wij kijken dan binnen uw financiële mogelijkheden naar het meest ideale vakantiehuis met binnenzwembad aan zee in België, Frankrijk, Spanje, Italië of elders in Europa.

Villa met binnenzwembad jacuzzi

Vakantiehuis met binnenzwembad aan zee voor 10 tot 20 personen

Op zoek naar een vakantiehuis met overdekt zwembad aan zee voor 10 tot 20 personen? Het grootste aanbod vakantiewoningen met binnenzwembad aan zee vindt je in de categorie 10 tot 20 personen. Het is ook mogelijk een 14 tot 20 persoons villa aan zee België of Nederland met jacuzzi en Turks Stoombad te boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Vakantiehuis met indoorzwembad aan zee voor grote groep

Een grote groepsaccommodatie aan zee met binnenzwembad huren? Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis met indoor zwembad aan de kust te huren. We hebben in heel Europa accommodaties voor grote groepen te huur die de beschikking hebben over een indoor zwembad. Ons aanbod grote vakantiehuizen aan zee voor 20 en meer personen met privé zwembad


landal wellness huizen banner