Je kunt hier een villa met binnenzwembad huren

Wie een villa met binnenzwembad wil huren, vindt hier het grootste aanbod. Van een luxe villa met indoorzwembad in Nederland of België tot een mooie villa met privé binnenzwembad aan zee in Portugal, Frankrijk, Italië of Spanje. We hebben ook familie villa’s en groepshuizen met overdekt zwembad in Duitsland te huur. Ook voor grote groepen.

interhome zomervakantie banner

Een villa met binnenzwembad huren is ideaal als locatie voor een familieweekend, personeelsfeest met overnachting of een vriendenweekend.  Ook in het kader van een last minute evenement. Je vindt hier de mooiste villa’s met binnenzwembad van heel Europa.

vakantiehuis met binnenzwembad nederland

groepen met binnenzwembad banner


Je kunt hier een villa met binnenzwembad huren

Wie een villa met binnenzwembad wil huren, vindt hier het grootste aanbod.
Van een luxe villa met indoorzwembad in Nederland of België tot een mooie villa met privé binnenzwembad aan zee in Portugal, Frankrijk, Italië of Spanje. We hebben ook familie villa’s en groepshuizen met overdekt zwembad in Duitsland te huur. Ook voor grote groepen.
Een villa met binnenzwembad huren is ideaal als locatie voor een familieweekend, personeelsfeest met overnachting of een vriendenweekend.  Ook in het kader van een last minute evenement. Je vindt hier de mooiste villa’s met binnenzwembad van heel Europa.


genieten in privé binnenzwembad

Villa met binnenzwembad grote groep

Op zoek naar een villa met indoorzwembad voor een grote groep? Indien je op zoek bent maar een luxe en grote villa met overdekt zwembad, kun je deze hier vinden. We hebben per land een overzicht gemaakt van luxe villa’s en groepshuizen met binnenzwembad vanaf 20 personen. Je kunt naast de selectie ‘binnenzwembad’ en ‘aantal personen’ ook selecteren op ‘aantal slaapkamers’,’rolstoelvriendelijk’, ‘ligging aan zee’ enzovoort. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken naar een luxe villa voor 30 personen met 14, 15 of 16 slaapkamers met prive sauna en jacuzzi in de Ardennen, Frankrijk of Nederland.

Het is zeker aan te raden een optie te nemen op interessante villa's met binnenzwembad voor een grote groep. Als je de meest favoriete accommodaties hebt geselecteerd en je moet eerst nog met de leden van de groep overleggen of de accommodatie geboekt, moet worden is een optie een ideale manier om de grote groepsaccommodatie met zwembad voorlopig te reserveren.


Villa met binnenzwembad en privé sauna

Het is ook mogelijk een villa voor een grote groep met privé sauna te huren. Ook met zwembad, sauna, jacuzzi en Turks Stoombad. Bijna alle wellness villa’s en grote vakantiehuizen met binnenzwembad beschikken ook over een privé sauna.


sauna in vakantiehuis

Luxe villa met privé zwembad en Turks Stoombad huren

Op zoek naar en villa met privé zwembad en Turks Stoombad? Er zijn in heel Europa minder dan 50 luxe villa’s met prive zwembad en Turks Stoombad te huur. De mooiste 20 villa’s met eigen zwembad en Turks Stoombad vind je hier. Je vindt deze exclusieve wellness villa’s in onder andere België, Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Rolstoelvriendelijke villa met binnenzwembad huren

Vind hier een rolstoelvriendelijke accommodatie met prive zwembad. Personen die rolstoelafhankelijk zijn, boeken bij voorkeur een aangepaste vakantievilla of groepsverblijf. Wij hebben voor u villa’s en vakantiehuizen geselecteerd die rolstoelvriendelijk zijn en over een privé zwembad beschikken. Er zijn ook rolstoelvriendelijke accommodaties met zwembad voor grote groepen te huur. Voor een aangepaste rolstoelvakantie in België, Nederland, Duitsland of elders in Europa.

zwembad lift mindervaliden

In België een villa met indoor zwembad boeken

Het aanbod luxe villa’s, grote groepsaccommodaties en familiehuizen met binnenzwembad is in België veel groter dan in Nederland. Je hoeft daarom een accommodatie met overdekt zwembad in de Ardennen of Belgische Kust niet lang van tevoren te boeken. Toch wordt door ons aangeraden om je luxe villa in België met privé sauna en jacuzzi minimaal 8 a 9 maanden voor je familieweekend te boeken. Ook al omdat het organiseren van een familieweekend voor een grote groep een hele klus is. Informatie over het huren van een groot vakantiehuis met binnenzwembad België


Villa met binnenzwembad in Nederland huren

Als je en villa met binnenzwembad in Nederland wilt huren, heb je veel minder keuze dan in België. Er zijn in Nederland minder dan 100 grote vakantiehuizen en groepshuizen vanaf 10 personen met indoor zwembad te huur.  Het is daarom zaak je luxe vakantiehuis met indoorzwembad in Nederland minimaal 6 maanden voor aanvang van je weekendje weg te boeken. Ons overzicht villa’s met binnenzwembad in Nederland

Villa met binnenzwembad jacuzzi

Wellness villa met binnenzwembad, jacuzzi, sauna voor relaxweekend

Wellness villa met overdekt zwembad, prive sauna en jacuzzi huren? Een wellness villa is de meest luxe accommodatie die je je kunt indenken. Ideaal voor een relaxweekend. Hierbij kan je het hele jaar door genieten van wellness en tijdens je familieweekend, vriendenuitje of verenigingsfeest heerlijk relaxen. Wat de jacuzzi betreft, je hebt 2 typen grote vakantiehuizen met jacuzzi. Je kunt een villa of groepshuis met binnen jacuzzi huren of met een jacuzzi in de tuin. Zeker een villa met jacuzzi of hottub in de tuin heeft voor velen de voorkeur. Je kunt heerlijk relaxen als je een villa huurt met een houtgestookte jacuzzi in de tuin.


landal wellness huizen banner