Villa met privé zwembad

Huur een villa met privé zwembad Nederland of België.

Ook luxe vakantievilla’s met eigen zwembad in Frankrijk, Duitsland en Italië te huur.
Voor groepen van 2 tot en met 28 personen. Ook voor een villa met privé zwembad en jacuzzi, sauna of hottub. Met de mogelijkheid een villa met privé binnenzwembad te huren. Ook voor het huren van een villa met eigen zwembad aan zee.

Villa met privé zwembad België

Als je een villa met privé zwembad en jacuzzi of sauna in België zoekt, heb je bij ons veel mogelijkheden. Natuurlijk vind je de mooiste vakantievilla’s s met privé buitenzwembad in Vlaanderen, de Ardennen, Antwerpen en Luik maar je kunt ook een villa met binnenzwembad, jacuzzi en sauna in België huren. Voor grote groepen zijn er groepsaccommodaties met privé zwembad in België te huur. Vriendengroepen huren een villa met zwembad, tafeltennistafel, poolbiljart en privé sauna. Een villa met bar, bier tap en zwembad is voor een vriendenweekend België nog aantrekkelijker.

Villa grote groep met privé zwembad in de Ardennen boeken

Wie met 12, 14, 18 of 20 personen een villa Ardennen met privé zwembad wil boeken, heeft bij ons een grote keuze. Je kunt echter ook luxe vakantiehuizen Ardennen met zwembad voor groepen van 24, 28, 30 of 40 personen huren. Er zijn ook landhuizen, kastelen en grote vakantiehuizen met overdekt zwembad in de Hoge en Lage Ardennen te huur. Voor je familieweekend Ardennen huur je een villa met whirlpool, kinderbad, speelgelegenheid kinderen en omheinde tuin.

Villa’s met privé zwembad in Nederland huren

Een villa met privé buitenzwembad in Drenthe, Limburg, Overijssel of Gelderland huren? Of een luxe appartement of penthouse met zwembad aan de Nederlandse kust? We hebben in Nederland meer dan 100 particuliere villa’s met privé zwembad en sauna of jacuzzi te huur. Je kunt echter ook een luxe villa met sauna of jacuzzi op een vakantiepark met overdekt zwembad Nederland huren. Met name de Landal vakantieparken in Nederland hebben een uniek aanbod wellness bungalows en wellness villa’s op vakantieparken aan de Nederlandse kust te huur. Bij Landal verhuren ze ook mindervalide villa’s in Nederland met zwembad. Je kunt ook een wellness villa met zwembad bij Landal Green Parks huren

Een vakantievilla met privé binnenzwembad reserveren

Als je overweegt een villa met privé zwembad binnen Europa te boeken, heb je in hoofdlijnen 2 mogelijkheden. Je huurt een vakantievilla met buitenzwembad of een luxe villa met binnenzwembad. In de laatste categorie heb je de keuze uit ongeveer 100 luxe vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantievilla’s met binnenzwembad. In Nederland kan je kiezen uit ongeveer 40 luxe wellness vakantiehuizen en villa’s terwijl het aanbod wellness villa’s in België aanmerkelijk groter is, meer dan 60. De grootste kans om een villa met jacuzzi, overdekt privé zwembad en whirlpool te boeken, heb je in België en dan met name in de Ardennen.

In Frankrijk een villa met eigen zwembad boeken

Op zoek naar een villa met privé zwembad in Frankrijk? We hebben een groot aanbod vakantievilla’s met privé buitenzwembad in Zuid-Frankrijk maar ook aan de Franse kust zijn er particuliere villa’s met zwembad en privé sauna te huur. Voor de liefhebbers van luxe wellness bungalows en villa’s. Het is ook mogelijk een villa met binnenzwembad Frankrijk te huren, ook voor een grote groep.

Luxe villa’s met privé zwembad in Italië

Tenslotte, via deze site kan je ook een luxe villa Italië met privé zwembad huren. Huur bijvoorbeeld een luxe vakantievilla met privé zwembad in Toscane of een villa met sauna, privé zwembad en whirlpool in Toscane. Een villa met buitenzwembad huren binnen Europa is vooral iets voor de zomervakantie. Een villa met privé binnenzwembad huren, is iets voor alle jaargetijden. Je kunt zo een accommodatie met binnenzwembad ook huren voor een weekend met familie, collega’s of vrienden in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie of kerstvakantie. Ideaal in alle jaargetijden en perfect voor een wellness vakantie.