Nieuw aanbod – met binnenzwembad

Meer mogelijkheden een villa of vakantiehuis met binnenzwembad te huren

De afgelopen tijd is ons aanbod luxe accommodaties met verwarmd binnenzwembad aanzienlijk uitgebreid. Op deze pagina een overzicht van een aantal toegevoegde vakantiehuizen en villa’s met overdekt zwembad die nieuw zijn. Je vakantie vieren in zo een luxe vakantiehuis doe je bij voorkeur met een groep. De meeste van deze vakantieadressen met binnenzwembad zijn dan ook bedoel voor groepen groter dan 8 personen.

interhome zomervakantie banner


Al onze villa’s en vakantiehuizen met binnenzwembad

Hier vind je een overzicht van al onze huizen en villa’s met binnenzwembad. De onlangs toegevoegde zitten hier ook bij. Indien er interesse is om één van deze luxe villa’s of vakantiehuizen te reserveren, kijk dan bij de beschikbaarheid van de aanbieder.

genieten in privé binnenzwembad

Villa Mosa Ardennen, met binnenzwembad voor maximaal 40 personen.

Grote groepen tot 40 personen, doen er goed aan naar de beschikbaarheid van Villa Mosa in de Ardennen te kijken. Niet alleen heeft deze 40 persoons villa een overdekt zwembad en privé sauna, ook vind je in deze luxe vakantievilla Ardennen een privé sauna, bar en heb je de beschikbaarheid van een tennisbaan. Daarnaast zijn er diverse andere wellness faciliteiten. Een aanrader voor vrienden- en familie groepen die een luxe groepsaccommodatie Ardennen met binnenzwembad voor een grote groep zoeken.


Villa Mosa - België - Ardennen - 40 personen img

Vakantiehuis met binnenzwembad Frankrijk, 6 personen.

Er zijn in Frankrijk niet veel luxe vakantiehuizen met binnenzwembad te huur en al helemaal niet voor een groep van 6 personen. Dit particuliere vakantiehuis Frankrijk met binnenzwembad voor 6 personen is nu ook via deze site huur. Bijzonder, ook de locatie. Voor families of vrienden groepen die een exclusief vakantiehuis met overdekt zwembad willen huren.


Vakantiehuis Ty Mat - Frankrijk - Finestere - 6 personen img

Kustvilla Paradis in West-Vlaanderen

Een unieke villa aan de Belgische kust met binnenzwembad. Kustvilla Paradis is een villa voor 16 personen met binnenzwembad en aparte recreatieruimte. Prachtige ligging nabij de kust. Niet alleen beschikt deze luxe villa in West-Vlaanderen over een privé binnenzwembad, de andere faciliteiten mogen er ook zijn. Zo is er een bar en recreatieruimte in deze villa in Koksijde. Dit zijn alle faciliteiten: bar, biljart, binnenzwembad, dartbord, huisdiervrij, jeu de boules, Ligbad, magnetron, oven, recreatieruimte, speelkamer, terras, Tuin, vaatwasser, wifi.


Kustvilla Paradis - België - West Vlaanderen - 16 personen img-3

Vakantiehuizen met binnenzwembad Denemarken

Indien je denkt aan het huren van een vakantiehuis of villa met privé zwembad, denk je waarschijnlijk niet zo snel aan vakantieland Denemarken. Toch is dit juiste het vakantieland binnen Europa waar het aanbod vakantiehuizen en villa’s met privé zwembad groot en betaalbaar is. De afgelopen maanden hebben we diverse vakantiehuizen met binnenzwembad Denemarken in ons aanbod toegevoegd. Het gaat hier om luxe vakantiehuizen Denemarken voor grote groepen van 10 tot wel 26 personen. Hier vind je nog een groter aanbod vakantiehuizen Denemarken. Ook goedkope huisjes Denemarken zonder binnen- of buitenzwembad.


landal wellness huizen banner