Overnachten op Ibiza

De vele overnachtingmogelijkheden op Ibiza

Ibiza. Het Spaanse eiland staat al jaren bekend als een prachtig feesteiland waar je kan ontsnappen aan alle drukte van thuis. Hoe je dat wilt doen heb je helemaal zelf in de hand. Ibiza is namelijk niet alleen een feesteiland, het biedt nog veel meer mogelijkheden en activiteiten voor alle leeftijden! Dit geld ook qua overnachtingen en wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Beleef Ibiza op zijn best in een prachtig resort

Als je de luxe en glamour van wereldklasse wilt meemaken dan moet je op een resort in Ibiza gaan zitten. Je zal dan de vijfsterren luxe, strakke design, top dj’s en geweldige feestjes meemaken. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, want de vraagprijs is waanzinnig hoog. Alleen de rijke mensen zoals veel BN’ers kunnen zich dit veroorloven. Gelukkig zijn er nog veel meer mogelijkheden die wel betaalbaar zijn!

Geniet van een mooi hotel

Als je naar Ibiza gaat is het belangrijk dat je fijn en relaxt kun overnachten zodat je weer goed uitgerust bent voor de volgende dag. Dit is goed mogelijk bij een mooi aantal hotels op Ibiza. Deze 3-sterren hotels zijn zeer kindvriendelijk en bol activiteiten voor jong en oud. Zo is er vaak een kidsclub, speeltuin en zwembad. En voor de volwassen is er vaak entertainment zoals musicals, spelletjes en cabaret. Deze hotels zijn een stuk betaalbaarder en leuk voor het hele gezin!

Huur een appartement en ontdek het eiland

Ben jij een echte avonturier en wil je het eiland zoveel mogelijk ontdekken? Dan kan je een huis huren in Ibiza. Huizen om te huren zijn er in alle maten te vinden op Ibiza. Zo kan je gaan voor een luxe huis met een zwembad of juist voor iets simpelers. Het is in ieder geval ideaal om het eiland te ontdekken en te ontsnappen aan het toerisme. Zo kan je echt de sfeer proeven van het eiland en heb jij een vakantie die je niet meer zal vergeten.
Je moet wel goed oppassen, want er zijn ook veel illegale huizen te huren op het eiland. Het is niet altijd te zien of een huis nou legaal is of niet. Kijk daarom goed of het vakantiehuis geregistreed is bij de TVI (Toerisme Vereniging Ibiza). Ook wordt er sinds 2014 steeds meer op gelet door de APTUR (Vereniging van Tourist Apartments).