Luxe villa 20 personen met binnenzwembad Limburg

Op zoek naar een villa met binnenzwembad in Nederland?

Deze luxe villa met indoorzwembad is geschikt voor grote groepen tot 20 personen en echt iets bijzonders.

U vindt hier alle informatie omtrent deze luxe groepsaccommodatie 20 personen in Zuid-Nederland met binnenzwembad

Alle luxe vakantiehuizen en villa's met binnenzwembad Nederland

Vind hier de mooiste, grote vakantiehuizen.

Deze villa 20 personen met binnenzwembad is ideaal voor familieweekend

Wilt u een bijzonder familieweekend in Nederland vieren?

U zult niet snel een familieweekend accommodatie in Nederland met binnenzwembad tegenkomen die net zo bijzonder is.  Niet alleen de unieke bouwstijl, ligging in Limburg en prachtige omgeving maken deze villa speciaal. Aan ieder detail in de accommodatie is veel zorg besteed en dat maakt de villa heel apart en sfeervol. Deze vakantievilla met indoorzwembad is een gerestaureerde vakwerkboerderij met jacuzzi, 5 slaapkamers en diverse wellness faciliteiten.   De luxe afwerking, de parkeergarage en vele extra's maken deze accommodatie tot één van de meest luxe familieweekend accommodaties van Limburg en heel Nederland.  U kunt deze villa huren als familieweekend accommodatie voor een groep van 16, 18 of 20 personen maar deze accommodatie is ook geschikt voor een bruiloft feest, personeelsfeest of ander intiem feest. Indien u een luxe vakantiehuis voor 20 personen zoekt, is deze ook een goede keuze.

vakantiehuis met binnenzwembad limburg

Villa met binnenzwembad voor lang weekend huren

U kunt deze luxe villa met zwembad voor een midweek, week, weekend en lang weekend huren.

Het grote voordeel van een lang weekend ( aankomst vrijdag en vertrek maandag ) is dat u er 3 nachten kunt vertoeven en zo bijvoorbeeld uw familieweekend in Limburg extra inhoud geven. Of u een familieweekend met 2 of 3 nachten boekt, maakt een groot verschil. U heeft meer tijd voor elkaar, kunt een keer extra met elkaar eten en komt meer tot rust. Een gewoon weekend wordt zo een relax weekend, zeker als u gebruikt maakt van de heerlijke jacuzzi en binnenzwembad.

Luxe villa met binnenzwembad en jacuzzi

Deze villa met indoorzwembad is niet alleen heel luxe, er is ook een jacuzzi aanwezig.
Genieten van een binnenzwembad en jacuzzi, wat wil een mens nog meer??

Het zwembad en jacuzzi maken deze accommodatie perfect voor een wellness- of relax weekend in Nederland.

Villa met binnenzwembad jacuzzi

Uitzicht op prachtige Limburgse Heuvellandschap

Prachtig uitzicht.

Vanuit de villa heb je een fantastisch uitzicht op de Limburgse Heuvels. Dat zal een herinnering voor lang zijn. Ook vanuit de tuin en terras heb je een geweldig uitzicht.
Als je met de groep wilt wandelen, heb je het ook voor elkaar.  Je loopt vanuit de villa zo de heuvels in.

U parkeert de auto in de ondergrondse parkeergarage

Auto's parkeren doe je in de ondergrondse parkeergarage.

Dus als je in de villa verblijft, heb je geen zicht op geparkeerde auto's.  Dat maakt deze villa ook aantrekkelijk.  Alles bij elkaar samengevat, voor een bijzonder familieweekend in Nederland is deze 20 persoons vakantievilla met binnenzwembad en jacuzzi in Limburg, Mechelen, zéér geschikt. Het is één van onze Top Accommodaties in Nederland.

Op zoek naar een vakantiehuis binnenzwembad Nederland met meer slaapkamers?

Dit luxe vakantiehuis 20 personen met binnenzwembad heeft als mogelijk nadeel dat het maar 5 slaapkamers heeft.  Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis met binnenzwembad met méér slaapkamers?  Bijvoorbeeld een vakantiehuis met overdekt zwembad in Nederland met 8, 9, 10 of meer slaapkamers?

Een vakantiewoning boeken met voldoende slaapkamers boeken, betekent meer privacy en een betere nachtrust.  Indien u een villa of vakantiehuis met indoorzwembad zoekt met een bepaald aantal slaapkamers en u kunt deze niet zo snel op deze website vinden, kunt u gebruik maken van onze gratis zoekservice.  U geeft dan aan waar de accommodatie met zwembad aan moet voldoen en voor welke periode u deze wilt huren en wij gaan voor u aan de slag.  Deze gratis zoekservice is er ook indien u bijvoorbeeld een groot vakantiehuis met binnenzwembad in België, Duitsland, Italië of Frankrijk zoekt.

Formulier gratis zoekservice vindt u hier.