Luxe groepsaccommodatie in Elsloo – Friesland – Nederland – 30 personen

2.323,00

Groepsaccommodatie Friesland met binnenzwembad, voor mindervaliden.
Deze groepsaccommodatie 30 personen voor mindervaliden in Nederland is unieke.
Niet alleen heeft deze aangepaste groepsaccommodatie 10 slaapkamers en 10 badkamers met goede aanpassingen, ook heeft de accommodatie een verwarmd binnenzwembad met tillift. Dit maakt deze grote groepsaccommodatie bijzonder geschikt voor een rolstoelvakantie Nederland met gehandicapten.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHFR027 Categorieën: ,

Beschrijving

Groepsaccommodatie Friesland met binnenzwembad, voor mindervaliden.

Deze groepsaccommodatie 30 personen voor mindervaliden in Nederland is unieke. Niet alleen heeft deze aangepaste groepsaccommodatie 10 slaapkamers en 10 badkamers met goede aanpassingen, ook heeft de accommodatie een verwarmd binnenzwembad met tillift. Dit maakt deze grote groepsaccommodatie bijzonder geschikt voor een rolstoelvakantie Nederland met gehandicapten.

Net buiten het dorp Exloo en het prachtige Drents Friese Wold treft u deze luxe groepsaccommodatie ‘de Binnenplaets’ geschikt voor 30 personen met een eigen zwembad. De accommodatie is geheel toegankelijk voor mindervalide en beschikt onder andere over vijf slaapkamers met hoog laag bedden. De woonkamer/ eetkamer is sfeervol ingericht en voorzien van een heerlijke zithoek met openhaard. Ook zijn er verschillende mulitmedia faciliteiten aanwezig waaronder een beamer met groot scherm.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,