Vakantiehuis Jerup – Denemarken – Noord Jutland – 18 personen

1.414,00

Vakantiehuis met binnenzwembad Denemarken, 18 personen.
Dit 18 persoons vakantiehuis met binnenzwembad en jacuzzi Denemarken. Een 14 tot 18 persoons vakantiehuis Denemarken met 7 slaapkamers en 3 badkamers. Faciliteiten: bar, biljart, binnenzwembad, bubbelbad, glijbaan, magnetron, playStation, prive zwembad, Prive zwembad binnen, recreatieruimte, sauna, spa, speelkamer, Speeltoestellen, Speelveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, Tuin, vaatwasser, wasmachine, Whirlpool, wifi, binnenzwembad. Ook ideaal voor een mannenweekend, familieweekend of vriendenweekend Denemarken. Vakantiehuis Jerup – Denemarken – Noord Jutland – 18 personen voor € 1437.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad Denemarken, 18 personen.
Dit 18 persoons vakantiehuis met binnenzwembad en jacuzzi Denemarken, biedt alles voor een heerlijke familie vakantie.
Een 14 tot 18 persoons vakantiehuis Denemarken met 7 slaapkamers en 3 badkamers. Faciliteiten: bar, biljart, binnenzwembad, bubbelbad, glijbaan, magnetron, playStation, prive zwembad, Prive zwembad binnen, recreatieruimte, sauna, spa, speelkamer, Speeltoestellen, Speelveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, Tuin, vaatwasser, wasmachine, Whirlpool, wifi, zwembad. Ook ideaal voor een mannenweekend, familieweekend of vriendenweekend Denemarken.

Vakantiehuis Jerup - Denemarken - Noord Jutland - 18 personen img-3

Bijzonderheden.
Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt dit huis extra luxe in de vorm van bijvoorbeeld extra ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, faciliteiten of ervaringen.

Vakantiehuis Jerup - Denemarken - Noord Jutland - 18 personen img-2

In de mooie vakantiehuizenwijk tussen Bratten Strand en Frederikshavn en Skagen is dit fantastische vakantiehuis. Het biedt comfort en mogelijkheden voor een actieve vakantie. Het zwembad heeft een glijbaan en de jacuzzi is heerlijk groot de watertemperatuur is nooit lager dan 30 graden. De speelkamer heeft een bar met een koelkast, biljart, tafeltennis, tafelvoetbal en een PlayStation. Extra tv op de grote slaapzolder. Over het algemeen heeft het huis 3 flatscreen-tv’s.

Vakantiehuis Jerup - Denemarken - Noord Jutland - 18 personen img-1

Buiten is er ook gezelligheid en activiteiten, het terras is groot, er is een barbecue, voetbaldoeltjes, basketbalveld, badminton, glijbaan en meer. In een paar minuten lopen is het strand bereikt. Een korte rit brengt u naar de attracties van Skagen. Overigens beschikt het huis over een laadstation voor elektrische auto’s.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,