Vakantiehuis Le Tri Renard in Spa – Ardennen – België – 25 personen

2.701,00

Vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen 18 tot 28 personen

Dit grote vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen is geschikt voor groepen van 18 tot 28 personen.
Het verwarmde binnenzwembad is het hele jaar door open. Ligging op loopafstand van Spa. Dit grote en luxe vakantiehuis met zwembad in de Ardennen is uniek. Er zijn 10 ruime slaapkamers. Iedere slaapkamers heeft een eigen badkamer en er is een binnenzwembad met veel ontspanningsruimte. Aanrader.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-231 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen 18 tot 28 personen

Dit grote vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen is geschikt voor groepen van 18 tot 28 personen. Kijk hier wanneer deze beschikbaar is.

Het verwarmde binnenzwembad is het hele jaar door open.Ligging op loopafstand van Spa. Dit grote vakantiehuis met zwembad in de Ardennen is uniek. Er zijn 10 ruime slaapkamers. Iedere slaapkamers heeft een eigen badkamer en er is een binnenzwembad met veel ontspanningsruimte. Aanrader.

Ideale accommodatie voor familieweekend, vriendenweekend of personeelsfeest

Er zijn 2 zitkamers, 2 eetkamers en een keuken. Ook is er een bar. Ideaal voor een familieweekend, personeelsfeest of vriendenweekend. Er is een tv, dvd speler, cd speler en een stereo installatie. Vanzelfsprekend is er WIFI. Lees de volledige omschrijving voor alle voorzieningen. Indien je groot en luxe vakantiehuis met binnenzwembad België zoekt, is dit een zekere aanrader.

Een buitengewoon, groot huis in Spa, Ardennen. Om met familie, vrienden of collega’s een aangenaam verblijf te hebben. De ligging is perfect: rustig en alle mogelijke activiteiten in het kleine kuuroord Spa zijn dichtbij. Dit is misschien wel de mooiste familieweekend accommodatie van de Ardennen. Reserveer deze prachtige accommodatie of neem contact me ons op voor een vrijblijvende optie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,