Vakantiehuis met binnenzwembad en jacuzzi

Een vakantiehuis met binnenzwembad en jacuzzi huren

Wie met en groep wil genieten van een onvergetelijke wellness vakantie, huurt een luxe vakantiehuis met binnenzwembad en jacuzzi in de tuin. Toegegeven, dergelijke wellness vakantiehuizen en villa’s zijn niet de goedkoopste, je huurt echter wel iets unieks. Als je overdekte zwembad ook nog een sauna en ligbad heeft, is het helemaal relaxen. De jacuzzi in de tuin is als het ware de kers op de taart.

interhome zomervakantie banner

Vakantiehuis met binnenzwembad en jacuzzi, ook ideaal voor wellness weekend met vrienden.

Je hoeft zo een wellness villa met zwembad niet voor 6, 7 of 8 dagen te boeken. De meeste grote vakantiehuizen met indoorzwembad en jacuzzi zijn ook voor een weekend of midweek te huur. Dat maakt deze luxe accommodaties ook geschikt als accommodatie voor een wellness- of vriendenweekend. Als je met meerdere personen de kosten van zo een luxe wellness accommodatie deelt, vallen de kosten per persoon wel mee. Verdeel ook de kosten van vervoer en eten en drinken.

Met kerstmis een vakantiehuis met indoor zwembad en jacuzzi huren

Dit jaar met kerstmis in verband met de corinacrisis geen verre reis boeken? Toch op vakantie en willen genieten? Er zijn ook 4, 6 en 8 persoons vakantiehuizen met overdekt zwembad en jacuzzi of hottub te huur. Boek je kerstvakantie echter niet last minute maar op tijd. Dat geldt ook voor het reserveren van een kerstmaaltijd bij een restaurant of massage bij een beauty centrum.

groepen met binnenzwembad banner

Een jacuzzi in de tuin vergelijken met binnen sauna

Veel mensen twijfelen over de keuze tussen een vakantiehuis met sauna of een vakantiehuis met jacuzzi. Er zijn opvallende verschillen tussen die twee. Zo bevindt een jacuzzi of hottub zich meestal in de tuin of op een terras terwijl een sauna bijna altijd binnen in de accommodatie is. Een jacuzzi in de tuin is meestal groter dan een Finse- of infrarood sauna. Als je met een groep mensen op vakantie gaat, is een jacuzzi vaak praktischer.

Vakantiehuis met jacuzzi en zwembad in de Ardennen huren.

Het grootste aanbod vakantiehuizen met jacuzzi, sauna en zwembad vind je in de Ardennen. Daar vind je ook veel wellness vakantiehuizen voor grote groepen. Ook als je een villa met binnenzwembad en hottub wilt huren, is de Ardennen een goede locatie. Vrienden- en familie weekenden wordt ook voortdurend geboekt in de Belgische Ardennen en Ardennen Luxemburg. Vind hier een vakantiehuis met zwembad Ardennen.

Als er huisdieren mee op reis gaan

Een vakantie met huisdieren vraagt een andere voorbereiding. Op de eerste plaats moet je een vakantiewoning met zwembad en jacuzzi zien te vinden waar honden welkom zijn. Op de tweede plaats moet een accommodatie en de omgeving huisdiervriendelijk zijn. Een groene omgeving is prettig. In het geval van een wellness vakantie met hond naar het buitenland heb je ook nog te maken met de regels die gelden voor het vervoer van honden, verplichte inentingen en chippen hond. Tenslotte moet je kunnen aantonen dat de hond jouw eigendom is en moet er een honden paspoort aanwezig zijn.

landal wellness huizen banner