Vakantiehuis met prive zwembad

Waar boek je een vakantiehuis met privé zwembad?

Indien een vakantiehuis met indoor zwembad niet betaalbaar of beschikbaar is, is er de optie vakantiehuis met privé zwembad huren. In bijna alle gevallen hebben we het dan over een vakantiehuis met zwembad welke een niet verwarmd buitenbad is. Dat betekent dat zo een zwembad alleen maar in de warme zomermaanden geopend is. Een verwarmd buiten privé zwembad kan ook buiten het hoogseizoen opengesteld zijn. Hetzelfde geldt voor een sauna in je vakantiehuis of een jacuzzi.

Een vakantiehuis met privé zwembad en sauna huren

De ultieme wellness vakantie beleeft je in een huisje met privé sauna en eigen zwembad. Deze combinatie van wellness faciliteiten maakt het dat je in ieder jaargetijde kunt genieten van het buiten zwembad of privé sauna. Als je kiest voor een huisje met Finse sauna heb je extra voordeel. Een Finse sauna in je vakantiewoning betekent dat je extra kunt relaxen. Sauna bezoek betekent transpireren en vervuilde stoffen van je lichaam kwijtraken. Daardoor kan een relax vakantie ook een afslank vakantie worden. Je kunt hier een vakantiehuis met zwembad en sauna huren.

Vakantiehuis met binnenzwembad voor grote groep huren?

Vakantie met familie of vrienden vieren en op zoek naar een groot vakantiehuis met indoorzwembad? Op deze website vindt je meer dan 50 grote vakantiehuizen met indoorzwembad. Of je nu een groot vakantiehuis met binnenzwembad voor 18, 20, 22 of 24 personen zoekt, voor ieder evenement en doelgroep hebben wij het juiste vakantiehuis. Je kunt voor een hele grote groep een groepsverblijf met overdekt zwembad huren. Bijvoorbeeld een groepsverblijf voor 26 personen met overdekt zwembad en jacuzzi in de Ardennen. Ook in Nederland en elders in België zijn er grote vakantiehuizen met binnen zwembad te huur.

Andere wellness faciliteiten in je vakantiehuis met zwembad

Naast een sauna of jacuzzi kan je kiezen voor een vakantiehuis met showerdouche, whirlpool, zonnebank, Turks Stoombad of ligbad. Het hoogtepunt van een wellness faciliteit in het vakantiehuis blijft echter de privé sauna, binnen zwembad of ligbad.

Vakantiepark met binnenzwembad huren?

Is er geen vakantiehuis met binnenzwembad beschikbaar of zijn de kosten te hoog? Een alternatief is het boeken van een accommodatie op een vakantiepark met binnenzwembad. Dat is veel goedkoper en voor kinderen zeker aantrekkelijk.