Nieuwe vakantiehuizen met binnenzwembad

Nieuwe vakantiehuizen met binnenzwembad in ons aanbod

We hebben weer een aantal leuke huizen met binnenzwembad in Nederland en België ons aanbod. Boek bijvoorbeeld een 12 of 14 persoons vakantiehuis met overdekt zwembad en sauna in de Ardennen of een 10, 12 of 14 persoons villa met binnenzwembad in Zeeland of elders in Nederland. Aantrekkelijke vakantieverblijven voor groepen van 10 tot wel 50 personen.

Een vakantiehuis met binnenzwembad huren is juist nu een goed plan.

Juist in deze tijd waarin het zo belangrijk is om rust te vinden, is het huren van een vakantiehuis of villa met binnenzwembad een goed idee. As zo een villa of luxe vakantiewoning ook nog over een jacuzzi, sauna, hottub of whirlpool beschik is het helemaal genieten. Hieronder presenteren wij 2 aantrekkelijke vakantiehuizen met binnenzwembad.

12 tot 14 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Zeeland, Noord-Beveland.

Op een unieke plek aan de Zeeuwse kust ligt dit luxe vakantiehuis met binnenzwembad en privé sauna. Dit vakantieverblijf ligt in Colijnsplaat, niet ver van de Zeelandbrug, Goes en Kamperland. Ideaal voor families, vriendengroepen, wandelaars en fietsers. Ook een heerlijke accommodatie Zeeland voor en wellness weekend. Hier kan je huisjes aan het water Zeeland huren zonder zwembad.
Hier vind je informatie over dit 12 tot 14 persoons vakantiehuis met binnenzwembad en sauna Zeeland.

Villa met binnenzwembad, sauna Belgische Kust, 12 personen

Ook deze vakantievilla is uniek. Gelegen aan de Belgische Kust in Koksijde. Met binnenzwembad en sauna. Vlak aan zee en strand. Kindvriendelijk. Als je een luxe vakantievilla West-Vlaanderen met overdekt zwembad en eigen sauna zoekt, is deze villa met binnenzwembad Belgische Kust een aanrader. Voor een groep van 8, 10 of 12 personen.
Zie hier informatie over deze 12 persoons villa met binnenzwembad en sauna West-Vlaanderen.

Meer nieuwe vakantiehuizen met binnenzwembad in ons aanbod

We hebben met name in de Ardennen en Frankrijk nieuwe accommodaties met binnenzwembad gekregen. Ook als je een groot vakantiehuis met jacuzzi en overdekt zwembad zoekt, vind je bij ons mogelijkheden. Ook grote vakantiehuizen met binnenzwembad Nederland, Frankrijk en Duitsland.